hits
Hei hei

Mange syntes språkreise er dyrt, og det forstår jeg. Å reise er dyrt, spesielt når man er ung, ikke har fast jobb og ellers er opptatt. I en språkreise får man veldig mye inkludert, som flybilletter, privat skole, et sted å bo, kursleder, transport, måltider, sterke vennskap og mer!! Jeg snakker med mange som ønsker å dra på språkreise men er usikre på hvilken destinasjon og hvor lenge. Derfor valgte jeg å lage en liten guide som kan gjøre det lettere å velge riktig destinasjon! 

 

Budsjett?

Hvor stort budsjett man har kan være med på å avgjøre hvor man drar. En dyrere reise betyr ikke at den er bedre, så lenge du koser deg og skaper minner er det alt som betyr noe. Men man kan ikke legge skjul på at de lengste reisene er dyrest, rett og slett fordi de innebærer større kostnader. Har du penger til å velge USA? Eller kanskje du får det minst like bra på Malta eller i Spania? Ønsker du å jobbe etter skole og i helger for å dra på en lenger reise? Eller kanskje er din drømmedestinasjon blant de billigere?

 

 

Utenfor eller innenfor Europa?

Hvor langt du ønsker å reise kan ha med alder eller hvor komfortabel du er med å forlate hjemmet. For noen er det tryggest og mest spennende å reise innenfor Europa, mens andre våger seg lenger bort fra sin trygge tilværelse. Det finnes mange fine destinasjoner å velge mellom, både innenfor og utenfor Europa! Personlig valgte jeg å reise langt fordi jeg er veldig trygg og komfortabel med å reise, og ønsket å bli mer selvstendig uten foreldrene mine. For meg var det mest å oppleve i USA, men uansett hvor i verden handler språkreisen også om vennskapene som dannes og gleden dere deler! 

 

Strand eller byliv?

Det er viktig å finne ut hva som er viktig for deg på en reise, ønsker du å oppleve en ny by eller liker du å slappe av på stranda? Kanskje ønsker du begge deler? Hvis du står imellom flere destinasjoner kan dette valget være med på å finne riktig reise. Ønsker du å oppleve skyskrapere i New York? Naturen i Australia? Krystall blått hav i Malta? Eller en god blanding i Long Beach og Brighton? Se igjennom forskjellige destinasjoner og sett deg inn i hva de har å tilby, dette vil gjøre valget lettere og du vil bli mer fornøyd!

 

 

Hvor lenge kan du være borte?

Sommeren er hektisk for mange, og ofte har man mange planer. Det kan være alt fra andre utenlandsturer, hytteturer, late dager hjemme eller jobb. For noen er sommeren full av planer og kanskje det er best å dra på språkreise i 2uker. Personlig syntes jeg at man får mest for pengene på en 4ukers reise og har valgt å droppe andre ferie planer. Dette er noe man ofte må diskutere og bli enig med foreldre om. 

 

Dette var noen spørsmål jeg mener er viktig å stille seg når man velger språkreise. Hvis du fortsatt er usikker kan du alltids ta kontakt med meg! Husk at du også får 300kr rabatt ved å nevne mitt navn i/etter bestillingen :D

-Synne Holthe

 


  0 kommentarer på "Hvordan velge riktig destinasjon?"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

SYNNE HOLTHEHei hei! Her finner du mye informasjon om både språkreiser og EF. Jeg ønsker å dele mine erfaringer og annen info som kan gjøre det lettere om du vurderer å reise. Håper det er til hjelp, og husk at du kan kontakte meg om du har spørsmål - Facebook/YouTube: Synne Holthe // Instagram: Synneholthe // Snapchat: Synneholtheyt

arkiv


· Januar 2018 · Desember 2017


kategorier


 • » Australia
 • » Avreise
 • » Blogg
 • » Destinasjoner
 • » Long Beach • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.