hits
Hei hei!

Fra dagen jeg bestilte gledet jeg meg og telte ned til avreise!! Jeg var sååå spent og gledet meg utrolig masse, kunne nesten ikke tro det når avreisedagen nærmet seg og at jeg skulle få dra tilbake til California. Jeg snakket masse med Narin (min romkamerat) og mange av de andre jeg skulle dra med, vi laget pakkelister, så på youtubevideoer og gjorde oss klare for den store dagen. 

 

28.juni 2017

Så var dagen endelig her!! Jeg våknet grytidlig, men var våken fra første sekund. Det siste ble pakket og jeg fikk i meg litt mat før vi dro til Gardemoen. Inne på flyplassen møtte jeg en stor gruppe, jeg var så utrolig spent og stilte meg sammen med de jeg allerede hadde snakket med. Sammen med kurslederen vår Marielle sjekket vi inn bagasjen og kom oss til gaten. Å sette seg på det første flyet og være på vei mot Tyskland var ubeskrivelig og utrolig gøy! Jeg kunne nesten ikke tro det. I Tyskland fikk vi tid til å spise litt mat før vi satte oss på neste fly som skulle ta oss til LAX. På flyet fikk vi servert to måltider, ellers så jeg på film og sov en god del. Etter nesten 12 timer i lufta var alle meget fornøyd med å endelig være fremme i USA. 

 

Ankomst i Long Beach, California

Vi tok buss fra flyplassen til Long Beach, hele turen var fylt av spenning. Det var utrolig mye spennende å se, og det skjedde noe overalt. Da vi endelig ankom campus ble vi møtt av musikk, dans og veivende flagg. Det var helt spesielt å komme ut av bussen og se alle de andre studentene danse, synge og juble over at vi endelig var fremme. Jeg kan ikke se for meg en bedre velkomst!! Det ble servert pizza mens vi fikk informasjon og utdelt nøkler til rommene våre. Jeg og Narin hadde en god del problemer med rommet, ingen av nøklene våre funket. Vi prøvde å bytte rom og nøkler flere ganger, og til slutt kom vi oss inn. Vi sov godt etter en lang og spennende reise!

- Synne Holthe 


  


 


  1 kommentarer på "Avreise!! 28.07.17"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

SYNNE HOLTHEHei hei! Her finner du mye informasjon om både språkreiser og EF. Jeg ønsker å dele mine erfaringer og annen info som kan gjøre det lettere om du vurderer å reise. Håper det er til hjelp, og husk at du kan kontakte meg om du har spørsmål - Facebook/YouTube: Synne Holthe // Instagram: Synneholthe // Snapchat: Synneholtheyt

arkiv


· Januar 2018 · Desember 2017


kategorier


 • » Australia
 • » Avreise
 • » Blogg
 • » Destinasjoner
 • » Long Beach • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.